маса за бал

магнити за хладилник

събота, 27 февруари 2010 г.




























































29 коментара:

  1. Уникални са!
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина, страхотни магнити! Толкова внимание към детайла,весели цветове, така нежни и весели! Успех Милена,няма начин да не успееш!

    ОтговорИзтриване
  3. Kas Благодар я ти за добрите думи, радвам се ,че са ти харесали .Аз все се питам дали са хубави или само аз си ги харесвам, защото ги правя. Знам ,че някъде под слънцето, на тази страна има място и за моите магнити нищо, че не са произведени в Китай.Благодаря на всички за подкрепата .

    ОтговорИзтриване
  4. Магнитите са просто уникални !!!Браво!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Костенурката-ананас, зайчетата-моркови, овчицата-карфиолче, гъсеничките-грахчета - Страхотни хрумки! Поздравления за интересното и нестандартно хоби! Със сигурност ще имате много привърженици и клиенти- доста хора колекционират магнити. А какви са цените?

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  7. Радвам се че ви харесват 3.50лв 2.50лв 1.80лв зависи от големината на магнита. Благодаря ви за добрите думи .Това е много важно за мен.

    ОтговорИзтриване
  8. Тези цени са на дребно. За по-голямо количество са други.

    ОтговорИзтриване
  9. Супер са магнитчетата. Браво!!!
    Аз си имам една традиция, така да се каже - където и да отида гледам да си купя магнитче за хладилник. Да ми напомня за мястото или страната, която съм посетила.
    Твоите са невероятни.

    ОтговорИзтриване
  10. Чудни магнитчета правиш!
    Браво!

    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  11. Милена, разкошни са! Особено тези, които от храна изобразяват животинче много ме изкефиха. Аз си влача от чужбина винаги по едно магнитче за спомен, но бих си взела и от твоите- да подам една ръка за успех, макар че това е нищо! И да ти пожелая огромно удовлетворение и просперитет от вашата работа- възхищавам се на хора, които с любов и хъс правят бизнес. А масата за бала на дъщеря ти е впечатлямаща, ако всичко това си го направила ти- просто браво! И аз имам две дъщери, едната беше абитуриентка през изминалата година, но софрата беше в ресторант.
    Поздрави
    Пепеляшка

    ОтговорИзтриване
  12. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  13. Здравей,Милена!

    Искам да те поздравя за невероятно сладурските ти магнитчета! Имаш златни ръце и нито за миг не се съмнявай в себе си и успеха си!

    Пожелавам ти успех и ти стискам много силно палци!



    ПП: А, между другото, как мога да си поръчам от тези невероятни красоти?

    ОтговорИзтриване
  14. Милена, уникални са! Аз много харесвам магнити и хладилника ми е пълен с такива. Също като Надя се интересувам как да си поръчам няколко магнита, много ми харесаха! И една идея от мен - огледай и проучи как се прави онлайн търговия, рекламирай ги и тук в блога си, направи си банер за сайта, от който ще ги продаваш, аз бих си сложила твой банер в моя блог, все някой който се интересува ще "хрърли едно око" и ще си купи. Аз пазарувам основно по интернет...само храната все още си купувам директно. Познавам много хора, които вече предпочитат онлайн търговията. Убедена съм, че ще потръгне бизнеса а и го заслужаваш, правиш нещо наистина красиво. Помисли и за хората извън България, които искат да купят твои магнитчета...т.е куриери и цени за доставка, конвертиране на цените в евро и така. Ако имаш нужда от още помощ, насреща съм. Хубава вечер и успех!
    Мария

    ОтговорИзтриване
  15. Колко е красива! Особено харесаха и мечките)))

    ОтговорИзтриване
  16. Milena, много креативно:)Поздрави! Това е нещо хубаво и красиво, което си започнала. ако имаш банер, аз бих го сложила в блога си за да те подкрепя. На колкото повече места рекламираш, толкова по-добре. Едно предложение. Направи страница на магнитите във Фейсбук, там има мн.народ.По Коледа, една приятелка, правеща коледни картички/ръчно рисуване/, от личната си страница във Фейсбук продаде всичко за нула време, просто и ги изкупиха и тя не смигваше да прави нови и започна дори да отказва. Помисли там има 1млн.българи. Хареса ми твоята изповед.И мен предателствата мн. ме гнетят. Но и за мен утехата е в семейството ми .Да сме живи и здрави. Радвам се, че се "запознахме". Ако решиш за банер, обади се в блога ми http://mi6el.blogspot.com/ Успех и много усмивки:))

    ОтговорИзтриване
  17. Здравейте!Магнитчета ви са уникални и много сладурски!Много успехи желания и безкрайно творческо вдъхновение:)

    ОтговорИзтриване
  18. Muy bonitos, preciosos esos ositos. Saludos desde España

    ОтговорИзтриване
  19. Здравейте, поръчах от магнитчетата с младоженци и тъкмо ги получих. Милена, наистина са прекрасни! Страхотна работа - поздравления за добрите идеи и отличната изработка!

    ОтговорИзтриване
  20. БЛАГОДАРЯ за милите думи. Желая ти много здраве и любов. Щастлива съм, че ти харесват магнитчетата. Това за мен е голямо признание, защото идва от човек, който не само харесва красивото, но и създава красота. Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  21. Haces una cosas preciosas. Me gusta mucho todo.

    Un beso

    ОтговорИзтриване
  22. Milenas, parabéns pelo lindo trabalho!
    Esses imãs de geladeira são criativos e muito lindinhos.
    Abraços

    Sol

    ОтговорИзтриване
  23. Ma totalno sam iznenađena ovim magnetićima! Jako dobro radiš,svaka čast!

    ОтговорИзтриване